Inschrijving KvK

Nu is De Jaloerse Kip wel opgericht in 2005 maar het was lange tijd niet meer dan een verzamelplek van allerlei creatieve uitspattingen. Het startsein om in 2005 ook een website te gaan maken was ingegeven door het behalen op de tweede plek in de stripteken wedstrijd “De belofte van 2005”, uitgeschreven door het stripmuseum in Groningen..


Lees verder

Schilderdag Twisk

Op uitnodiging van ’t Nut uit Twisk heb ik op een mooie zondag meegedaan met een teken- en schilderdag in het prachtige dorp Twisk.


Lees verder

Workshop Linosnedes maken

Voor de workshop linosnedes maken bij De Blauwe Schuit in Hoorn op zaterdag 18 mei 2019 hadden een aantal dames zich opgegeven om een middag aan de slag te gaan. Na een korte intro met de theorie en praktische tips begon iedereen met het uitwerken en/of schetsen van meegenomen voorbeelden.


Lees verder

Een eigen atelier

Per 1 Mei 2019 heeft De Jaloerse Kip een eigen atelier in Hoorn.
Het bekende, witte pand van voorheen “Egel Banden” aan het Keern in Hoorn is een tijdelijke verzamelplaats voor diverse (creatieve) ondernemers en is nu omgedoopt tot AmbachtsLabHoorn.


Lees verder

Workshop Linosnedes maken

Op zaterdag 8 december was het alweer zover. De Jaloerse Kip gaf een workshop Linosnedes maken bij De Blauwe Schuit. En ook deze keer had er een leuke groep mensen zich opgegeven om eens te zien (en vooral zelf te proberen) wat er zoal bij het maken en afdrukken van een linosnede komt kijken.


Lees verder

DJK

Voor alle op deze site getoonde werken is het copyright van kracht. Het is verboden enig onderdeel uit deze site te kopieëren, vermenigvuldigen en/of te gebruiken op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de maker. Overtreders kunnen op passende maatregelen rekenen.
KvK nummer (Kakel van Kip): 75.69.04.89
BTW nummer: NL001510547B88